Jäsenmaksu ja muut maksuvelvoitteet

Saaja Utran Siirtolapuutarhayhdistys ry.
Tilinumero: FI75 5770 0520 2274 37
BIC: OKOYFIHH

2023 keväästä alkaen kaikki maksut tullaan laskuttamaan. Laskuissa on viitenumero, jota tulee käyttää maksettaessa laskua. Laskut tullaan lähettämään jäsenrekisterissä oleviin sähköposti -osoitteisiin. Ainoastaan niille, joilla ei ole jäsenrekisterissä sähköposti -osoitetta, lähetetään laskut postitse.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu on maksu yhdistyksen jäsenyydestä ja se on mökkikohtainen. Yksi maksu jokaiselle mökille. Kun maksu on maksettu on mökki oikeutettu käyttämään yhdistyksen palveluita kuten esimerkiksi vesi, jätehuolto, WC ja sauna.
Jäsenmaksu on 100 €

Palstamaksu

Palstamaksu on lisämaksu kun yhdistyksen palveluita käyttää useampi kuin yksi henkilö per mökki. Jäsenmaksu pitää sisällään jo yhden henkilön, palstamaksu maksetaan vain tämän lisäksi samalla mökillä säännöllisesti oleskelevista henkilöistä.
Palstamaksu on 20 € per henkilö

Talkoovastike

Jokainen mökki on velvoitettu osallistumaan talkootöihin 10 tunniksi joka vuosi. Talkootyön tekeminen on kuitenkin vapaaehtoista ja sen voi korvata osittain tai kokonaan maksamalla talkoovastiketta. Yhdistyksen talkoovastaava pitää kirjaa suoritetuista talkootyötunneista ja maksu määräytyy kauden päätyttyä talkoovastaavan raportin perusteella. Suoritetuiksi talkoiksi hyväksytään vain talkoovastaavan kirjaamat tunnit, joten muista sopia tekemäsi työt hänen kanssaan.
Talkoovastike on 10 € per tunti (koko talkoovastike 100€)

Avainpantti

Vessoihin, jätekatokseen ja saunalle saa avaimen avainvastaavalta panttia vastaan. 30€/avain Pantin saa takaisin, kun palauttaa avaimen. Avainta ei saa luovuttaa mökin omistajan vaihdoksessa suoraan uudelle omistajalle, vaan avain kuitataan aina avainvastaavan kanssa. Jos olet saanut avaimen suoraan edelliseltä omistajalta käy kuittaamassa se itsellesi avainvastaavan luona.

Pantin voi maksaa suoraan yhdistyksen tilille ja näyttää kuitin maksusta avainvastaavalle. Pantti myös palautetaan avaimen takaisin luovutuksen yhteydessä jäsenen pankkitilille (muista ilmoittaa tilinumero Sihteerille).

Liittymismaksu

Liittymismaksu 100€ maksetaan liityttäessä yhdistyksen jäseneksi.

Muita hintoja

Takkatuvan varausmaksu 75€/6h.
Ei sisällä saunoja, ne varataan erikseen. Tupaa ei voi varata samaan aikaan yhdistyksen saunavuorojen kanssa.

Vierassauna yhdistyksen saunapäivinä yhdistyksen vuorojen jälkeen (klo 21-22) 5€/vieras

Yksityissaunan lämmitys ja saunominen 25€/kerta/sauna.

Muutokset maksuihin

Vuoden maksut tarkistetaan ja vahvistetaan aina yhdistyksen kevätkokouksessa. Jos maksuihin tulee muutoksia, niistä ilmoitetaan erikseen kokouksen jälkeen.