Ehdotus kukkaniittykokeilusta, kerro mielipiteesi

Toukokuussa alueella tehtiin vuosikatselmus Joensuun kaupungin vastaavan puutarhurin kanssa ja siinä yhteydessä käsiteltiin jo aiemminkin puheena ollutta kukkaniittykokeilua. Kukkaniitty auttaisi pölyttäjiä ja olisi onnistuessaan ilo silmälle.

Oivallinen paikka niittykokeilulle olisi lähellä saunarakennusta, saarnien reunustamassa ja ojien rajaamassa puistikossa, missä siitä olisi iloa sekä palstojen puutarhureille, että ohikulkeville lenkkeilijöille. Alue kuvassa. Ensimmäinen kokeilu tehtäisiin puutarhoilta tulevan polun viereen, rajattaisiin kevyellä aitanarulla ja niityn viereen tehtäisiin info-kyltti lajistosta.

Kaupunki tarjoaisi kokeiluun siemenet ja puutarhayhdistyksen vastuuhenkilöt hoitaisivat niityn perustustyöt ja ylläpidon. Kaupungin puutarhuri neuvoi niityn kukoistavan parhaiten melko köyhällä maalla.

Kommentoikaapa alle, miltä tällainen kokeilu kuulostaa ja lähdemmekö urakkaan?

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.